Nieuws

18 July 2016
Geslaagde lezing van Beumer Advocaten

Op 20 juni 2016 heeft Beumer Advocaten in samenwerking met Talent voor Rotterdam en Flexus Jeugdplein een lezing verzorgd. Deze lezing stond in het kader van ‘jongeren en schuldenproblematiek’.

De lezing werd bijgewoond door medewerkers van Woonbron, Woonstad Rotterdam, het Alberdacollege en enkele jongerencoaches van Flexus Jeugdplein.

Tijdens deze lezing is door Beumer Advocaten een aantal handvatten en praktische tips gegeven om ervoor te zorgen dat een bepaalde groep jongeren niet van de regen in de drup beland.

De middag werd afgesloten met een borrel, waarbij het nuttige met het aangename werd gecombineerd.

 • 23 February 2018

  Storing telefonie

  Vanwege een storing is ons kantoor telefonisch niet te bereiken. Wij hopen dat de problemen dinsdagochtend zijn verholpen. Via de e-mail is ons kantoor wel te bereiken. Excuses voor het ongemak!

  lees verder
 • 21 February 2018

  Wel of geen gezag?

  Maar ik ben toch naar het gemeentehuis gegaan voor de erkenning? Dit is vaak het antwoord op de vraag of de ongehuwde vader belast is het met gezag. De teleurstelling is groot op het moment dat duidelijk wordt dat een erkenning onvoldoende is. Het gezag betekent onder andere dat je de wettelijk vertegenwoordiger bent van […]

  lees verder
 • 15 November 2017

  Business Class

  Op 22 oktober 2017 heeft Kim Beumer plaatsgenomen aan de tafel bij Harry Mens om te praten over het familierecht binnen de advocatuur. “De emoties bij een scheiding en aanverwante kwesties kunnen hoog oplopen. Bij dergelijke delicate onderwerpen rondom familierecht is een persoonlijke en discrete aanpak vereist. Beumer Advocaten bekijkt eerst of een goede regeling […]

  lees verder