Nieuws

27 October 2015
Nieuwe huisstijl en website

Sinds 2003 tikken de hakken van Beumer Advocaten in de rechtbank. Al die jaren staan wij een snelgroeiend aantal burgers en ondernemers bij op juridisch gebied – van familierecht tot ondernemingsrecht. En elke cliënt – ook u – kan rekenen op onze kenmerkende aanpak: doordacht, discreet en resultaatgericht.

Zoveel groei brengt vroeg of laat keuzes met zich mee. Daarom koos Beumer Advocaten in 2015 voor groei en ontwikkeling. Zo verstevigde de komst van een extra advocaat ons fundament. Tegelijkertijd kreeg onze juridische boutique een make-over: eigentijds, duidelijk en stijlvol. Aan onze aanpak verandert natuurlijk niets – resultaatgericht met een scheutje persoonlijke charme.

Gereed voor de toekomst!

 • 23 February 2018

  Storing telefonie

  Vanwege een storing is ons kantoor telefonisch niet te bereiken. Wij hopen dat de problemen dinsdagochtend zijn verholpen. Via de e-mail is ons kantoor wel te bereiken. Excuses voor het ongemak!

  lees verder
 • 21 February 2018

  Wel of geen gezag?

  Maar ik ben toch naar het gemeentehuis gegaan voor de erkenning? Dit is vaak het antwoord op de vraag of de ongehuwde vader belast is het met gezag. De teleurstelling is groot op het moment dat duidelijk wordt dat een erkenning onvoldoende is. Het gezag betekent onder andere dat je de wettelijk vertegenwoordiger bent van […]

  lees verder
 • 15 November 2017

  Business Class

  Op 22 oktober 2017 heeft Kim Beumer plaatsgenomen aan de tafel bij Harry Mens om te praten over het familierecht binnen de advocatuur. “De emoties bij een scheiding en aanverwante kwesties kunnen hoog oplopen. Bij dergelijke delicate onderwerpen rondom familierecht is een persoonlijke en discrete aanpak vereist. Beumer Advocaten bekijkt eerst of een goede regeling […]

  lees verder