Werkwijze

Elke juridische casus verdient een kordate oplossing. Bij Beumer Advocaten blijven we ons niet blindstaren op het wetboek. We gaan liever resultaatgericht aan de slag vanuit een stevige juridische basis. Door te denken in oplossingen wenden onze advocaten conflicten af of ze nemen het voor u op in de rechtbank. Soms betekent dat werken op het scherpst van de snede: doordacht, discreet en resultaatgericht.

Persoonlijk contact
Bij Beumer Advocaten stellen we persoonlijk contact centraal – van begin af aan. Onze advocaten kiezen nadrukkelijk voor gelijkwaardigheid, duidelijke taal en snelle communicatie. Zo vermijden we misverstanden en tijdverlies. Komt u bij ons op bezoek? Dan blijft uw privacy uiteraard gewaarborgd. Overigens hoort een bezoek op locatie tot de mogelijkheden.

Transparant
Transparantie is cruciaal in de advocatuur. Dat betekent dat Beumer Advocaten tijdens de intake een inschatting maakt van de mogelijkheden en vervolgens samen met u de strategie bepaalt. Zo weet u wat u kunt verwachten. Ook houden wij u tot in detail op de hoogte van iedere stap die we zetten in uw zaak.